EFT

EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUE, EFT

 

Her kan fu få hjelp for fobier, traumer, høydeskrekk, psykisk stress osv.på. pluss, tanker og grublerier du ikke blir kvitt

Eksempelvis fikk mange veteransoldater fra krigen i Vietnam invalidiserende problemer  etterpå. Noen søkte hjelp hos psykolog, uten at dette var nok.  Noen  ganger med EFT - og det er nesten magi - problemene og følelsene ble pakket sammen i "ryggsekken" og lagt til side.
Grubling og plagsomme tanker kan skape store problemer for helsen.


Pasienthistorie:
Dame i 50-årene, hadde alvorlig høydeskrekk. Store problemer med å gå i fjellet, enda hun som barn hadde vært "klatremus" i skog og mark.
Synes du høydeskrekken eller fobien din er ødeleggende for din livssituasjon, er det mulig å gjøre noe med dette.
 
Pasienthistorie:
Mann i 40-årene har båret på en fryktelig hendelse siden han var barn (ca. 8 år).  Dette gjaldt forholdet ttil mor, som utsatte han for en skremmende opplevelse han husker veldig godt, og som ødela livet hans på en måte, at han ikke klarte å glemme.
Jeg behandlet han med EFT, og han klarte til slutt å se dette som en episode i livet og legge det bak seg i "ryggsekken".

Vi brukte ikke alltid full tid, men han kom 5 ganger, og det var utrolig godt å se at han ikke var hevngjerrig mer, og at han kunne gå videre i livet med den spennende jobben han har.

Pris for EFT-behandling er kr 4000,- for 5 ganger.

Det er mulig å dele opp betalingen.


Page not found or not published.