EFT

EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUE, EFT

 

Her kan fu få hjelp for fobier, traumer, høydeskrekk, psykisk stress osv.på. pluss, tanker og grublerier du ikke blir kvitt

Eksempelvis fikk mange veteransoldater fra krigen i Vietnam invalidiserende problemer  etterpå. Noen søkte hjelp hos psykolog, uten at dette var nok.  Noen  ganger med EFT - og det er nesten magi - problemene og følelsene ble pakket sammen i "ryggsekken" og lagt til side.
Grubling og plagsomme tanker kan skape store problemer for helsen.


Pasienthistorie:
Dame i 50-årene, hadde alvorlig høydeskrekk. Store problemer med å gå i fjellet, enda hun som barn hadde vært "klatremus" i fjellheimen i sommerferiene.
Hun var hos meg og fikke behandling for dette, og det ble en lykkelig løsning. Hun kunne derfor gå ut på broer og ta bilde nedover til dypet hvor det var en elv (noe hun ikke hadde kunnet i det hele tatt tidligere).
 
 
Pasienthistorie:
Mann i 40-årene har båret på en fryktelig hendelse siden han var barn (ca. 8 år).  Dette gjaldt forholdet ttil mor, som utsatte han for en skremmende opplevelse han husker veldig godt, og som ødela livet hans på en måte, at han ikke klarte å tilgi sin mor for det hun gjorde mot han. Han var på hyttetur med kamerater på bursdagen sin.
Mor ville straffe han for noe han hadde gjort, og som hun syntes var helt forferdelig, og da barna var gått, satte hun han i bilen og kjørte han på tur noen kilometer fra denne hytta. Så kjørte hun fra han så han måtte gå alle kilometerne tilbake til hytta alene i halvmørke.
Jeg behandlet han med EFT, og han klarte til slutt å se dette som en episode i livet og legge det bak seg i "ryggsekken".

Vi brukte ikke alltid full tid, men han kom 5 ganger, og det var utrolig godt å se at han ikke var hevngjerrig mer, og at han kunne gå videre i livet med den spennende jobben han har.

Pris for EFT-behandling er kr 4000,- for 5 ganger.

Det er mulig å dele opp betalingen.


Kontakt meg
47e7a1c21baf5d82312c390039f92b76