HÅRANALYSE - ET FANTASTISK VERKTØY

IMG_4587Håranalyse bedre enn blodprøve, fordi den forteller hvilke mineraler din kropp har. Blodprøve viser dagens situasjon, men kan brukes for å måle hormoner osv., men ikke mineraler. Hvis du har spist en banan kvelden i forveien kan blodprøven vise nok kalium, selv om du fullstendig mangler kalium i kroppen. Det å mangle kalium og ha for mye natrium i kroppen betyr stress.

Finn dine ubalanser ganske enkelt ved å ta ut 3 cm hår på forskjellige steder på bakhodet!
Bestill hårprøvekit, og gjør det selv.

Det kan hende  at du bare føler deg utbrent, sliten, trett, uopplagt, eller veier for mye eller for lite, eller kanskje du har en avhengighet for noe.
Alle sykdommer uansett art skyldes ubalanser i kroppen. Den enkleste måten å finne dine egne ubalanser er å ta en hårprøve. Så enkelt - så fantastisk. Resultatet blir sendt i løpet av14 dager - vanligvis.

Pasienthistorie:

Kvinne i 50-årene som bare hadde lyst på egg, kaffe og røyk, men var flink til å lage mat som smaker. Hun var helt desperat, stakkar, hadde store åpne sår i håndflatene. Kunne ikke ha hendene i vann. Brukte bomullsvanter inni oppvaskhansker.
Jeg klippet av 3 cm fra hodebunnen på noen forskjellige steder på bakhodet, så dette ikke ble synlig. Sendte inn prøven for analyse, og etter 14 dager fikk jeg analysen tilbake med hennes eget analyseresultat som en graf. Hvor mineralene natrium, kalium, kalsium, jern, kobber, sink, og mange fler, samt giftige stoffer som vi alle har mer eller mindre av, ble vist som søyler på denne grafen.
Det medfulgte en oppskrift på kosttilskudd med mineraler fra planteriket samt en diett, og hvilke lidelser hun eventuelt sto i fare for å få.
Hun ble helt ellevill, og satte i gang med å bestille varene, samt at vi snakket  om diettforslagene hun hadde fått. Der kunne jeg også, som terapeut, bidra med noe i forhold til blodtypen hennes.
Hun skulle bruke kosttilskuddene i 3 mndr, samt spise anbefalt mat.
Jeg må si at det skjedde et under, hun fortalte meg at huden i hendene hennes hadde grodd etter et par måneder.

En håranalyse koster kr 2400,-  (betaling med vipps, paypal eller kodebrikke)

Dette er iberegnet 2 timeavtaler, som er helt nødvendig - både når håret blir klippet samt intervju av deg, og når analysen kommer tilbake - og vi skal snakke om hva som skal gjøres.
.
Timeavtale kr 700,- for 1 time, som er inkludert i ovennevnte pris

Page not found or not published.