Sykdommer/EFT

EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUE, EFT

 

Dette er en utrolig fin måte å behandle fobier, traumer, høydeskrekk, psykisk stress osv.på. pluss, tanker og grublerier du ikke blir kvitt

Det som er veldig gledelig, er at dette virker!! Veteransoldater fra Vietnam har hatt store problemer etterpå, og mange gikk i årevis hos psykolog, uten at dette var nok. 5 ganger med EFT - og det er nesten magi: problemene og følelsene ble pakket sammen i "ryggsekken", og man kunne gå videre i livet uten disse ødeleggende tankene. For det er tanken som teller her. og man trenger teknikken som får disse til å bli uskadelige.


Pasienthistorie:
Dame i 50-årene, hadde alvorlig høydeskrekk. Store problemer med å gå i fjellet, enda hun som barn hadde vært "klatremus" i fjellheimen i sommerferiene.
Hun var hos meg og fikke behandling for dette, og det ble en lykkelig løsning. Hun kunne derfor gå ut på broer og ta bilde nedover til dypet hvor det var en elv (noe hun ikke hadde kunnet i det hele tatt tidligere).
 
 
Pasienthistorie:
Mann i 40-årene har båret på en fryktelig hendelse siden han var barn (ca. 8 år).  Dette gjaldt forholdet ttil mor, som utsatte han for en skremmende opplevelse han husker veldig godt, og som ødela livet hans på en måte, at han ikke klarte å tilgi sin mor for det hun gjorde mot han. Han var på hyttetur med kamerater på bursdagen sin.
Mor ville straffe han for noe han hadde gjort, og som hun syntes var helt forferdelig, og da barna var gått, satte hun han i bilen og kjørte han på tur noen kilometer fra denne hytta. Så kjørte hun fra han så han måtte gå alle kilometerne tilbake til hytta alene i halvmørke.
Jeg behandlet han med EFT, og han klarte til slutt å se dette som en episode i livet og legge det bak seg i "ryggsekken".

Vi brukte ikke alltid full tid, men han kom 5 ganger, og det var utrolig godt å se at han ikke var hevngjerrig mer, og at han kunne gå videre i livet med den spennende jobben han har.

Pris for EFT-behandling er kr 4000,- for 5 ganger.

Det er mulig å dele opp betalingen.


Kontakt meg
b395620edd05de7ac6fab4d71383ba66